Terug naar de homepagina Informatie over Simus Private Label Ontvang van ons het beste schoonmaakadvies Neem contact op met ons Hoe kunt u onze producten kopen Ons assortiment voor hard- en natuursteen
 
 

 
Een helder schoonmaakadvies voor:
 
 
Marmer
Travertin
 
 
Marmer
travertin
 
 
Hardsteen
Marmer composiet
 
 
Hardsteen
Marmer Composiet
 
 
Graniet
Leisteen
 
 
Graniet
Leisteen
 
 
Zandsteen
Kalksteen
 
 
Zandsteen
Kalksteen
 
 
Terrazzo
Plavuizen
 
 
Terrazzo
Plavuizen
 
 
Geglazuurde tegels
Ongeglazuurde tegels
 
 
Geglazuurde tegels
Ongeglazuurde tegels
 
 
Dubbel hardgebakken tegels
Grindtegels
 
 
Dubbel hard gebakken tegels
Grindtegels
 
 
Baksteen
 
 
Baksteen
Beton
 
 
Het hele Simus Hardsteen Assortiment
Het gehele hardsteen assortiment
 

 

Het Simus natuursteenassortiment
Cementsluierverwijderaar Cementsluierverwijderaar
Verwijdert snel en probleemloos cementsluier, cementresten en salpeteruitslag van tegels, beton, graniet, kwartsiet, kalkzandsteen en leisteen. Uitstekend geschikt tegen wit uitslaande oppervlakken.
Hardsteen reiniger en beschermer Hardsteen Reiniger en Beschermer
Verwijdert dofgrijs belopen aanslag op hardsteen ondergronden. Maakt schoon en laat een beschermende laag achter. De kleur wordt versterkt.
Marmer cementsluierverwijderaar Marmer Cementsluier Verwijderaar
Marmer Cementsluierverwijderaar voor marmer, travertin en marmercompositie vloeren. Uitsluitend te gebruiken in combinatie met de (Mini) Marble Master uitgerust met blauwe rotatie kussens.
Marmer Dieptereiniger Marmer Dieptereiniger
Marmer Dieptereiniger is een alkalisch dieptereinigingsprodukt, uitstekend geschikt voor een grondige reiniging. Verwijdert moeiteloos olie, vet, oude waslagen en hardnekkig vuil van marmer, marmercompositie, travertin en ander natuursteen.
Marmer glansreiniger Marmer Glansreiniger
Reinigt en onderhoudt marmer in één schoonmaakbeurt. Bevat geen was, maar laat een vuilafstotende film achter die de vloer niet glad maakt. Ver-vangt groene zeep, verzacht het water, zuinig in gebruik.
Marmer glanswas Marmer Glanswas
Maakt marmer en travertin levendiger. Geeft hoogglans, versterkt en beschermt de kleur en structuur van het marmer. Marmer glanswas laat een dunne polymeerfilm achter die de vloer niet glad maakt.
Marmer mineraliseer vloeistof Marmer Mineraliseer Vloeistof
Verhardt de toplaag, vermindert slijtage en verhoogt de glans. Uitsluitend machinaal met behulp van de (Mini) Marble Master opbrengen. Vergemakkelijkt het dagelijks onderhoud en weert water en vuil.
Marmer Spray Polish Marmer Spray Polish
Een Spray-was die uitsluitend machinaal met behulp van de (Mini) Marble Master opgebracht mag worden. Geeft nieuwe glans aan doffe ingesleten looppaden op het marmer. Indien een marmeren vloer regelmatig met Marmer Spray-polish behandeld, hoeft deze vooraf niet gedweild te worden. Los vuil en stof wordt dan tijdens de behandeling door de Mini Marble Master opgezogen.
Marmer vlekpreventie Marmer Vlekpreventie
Marmer Vlekpreventie beschermt marmer en natuursteen resoluut tegen vlekken. Speciaal impregneermiddel tegen het indringen van vet, olie, water en vlekken. Ideaal voor marmeren oppervlakken zoals vloeren, badkamers, aanrechtbladen, vensterbanken en beeldhouwwerken.
Natuursteen aanrechtbladenreiniger Natuursteen Aanrechtbladenreiniger
Geschikt voor een grondige reiniging. Verwijdert moeiteloos olie, vet en hardnekkig vuil van marmer, marmercompositie, graniet en ander natuursteen.
Natuursteen en plavuizenwas Natuursteen- en Plavuizenwas
Beschermt uw vloer. Verhindert indringen van vuil. Geeft uw vloer een prachtige zijdeglans en een natuurlijk karakter. Maakt kleuren levendiger van tegels, onverglaasde plavuizen, leisteen, travertin, Solnhofener, kwartsiet, marmer, maar ook kunststof en pvc.
Steencoating Steen-coating
Kleurloze langdurige beschermende zijdeglans. Watervas en vuilafstotend. Versterkt de kleur en structuur, is lichtbestendig. Voor poreuze natuur- en kunststeen oppervlakken. Voor binnen en buiten.
Steenfris Steenfris
Reinigt en onderhoudt in één schoonmaak beurt geglazuurde en ongeglazuurde tegels, leisteen, zandsteen, plavuizen, dubbel hard gebakken vloertegels en kunststof vloeren. Frist de kleuren op.
Tegel, Sanitair en chroomreiniger Tegel-, Sanitair- en Chroomreiniger
Verwijdert moeiteloos kalkaanslag, roest, vet, vuil, urineaanslag, zeepresten en lichte cementsluier van tegels, plavuizen, steen, keramiek, chroom, roestvrij staal, kunststof en glas.
Vet, was en vuiloplosser Vet-, Was- en Vuiloplosser
Een alkalisch dieptereinigingsproduct geschikt voor een intensieve reiniging. Verwijdert moeiteloos olie, vet, oude waslagen en hardnekkig vuil van steen, keramiek, leisteen, zandsteen, cotto, plavuizen en kunststofvloeren.
Voegenreiniger Voegenreiniger
Voor het hygiënisch reinigen van voegen tussen wand-, vloer- en aanrechttegels, schoonmetselwerk, steenstrips en baksteen.