Terug naar de homepagina Informatie over Simus Private Label Ontvang van ons het beste schoonmaakadvies Neem contact op met ons Hoe kunt u onze producten kopen Ons assortiment voor hard- en natuursteen
 
 

 
Een helder schoonmaakadvies voor:
 
 
Marmer
Travertin
 
 
Marmer
travertin
 
 
Hardsteen
Marmer composiet
 
 
Hardsteen
Marmer Composiet
 
 
Graniet
Leisteen
 
 
Graniet
Leisteen
 
 
Zandsteen
Kalksteen
 
 
Zandsteen
Kalksteen
 
 
Terrazzo
Plavuizen
 
 
Terrazzo
Plavuizen
 
 
Geglazuurde tegels
Ongeglazuurde tegels
 
 
Geglazuurde tegels
Ongeglazuurde tegels
 
 
Dubbel hardgebakken tegels
Grindtegels
 
 
Dubbel hard gebakken tegels
Grindtegels
 
 
Baksteen
 
 
Baksteen
Beton
 
 
Het hele Simus Hardsteen Assortiment
Het Simus assortiment
 

 

Simus producten onder Private Label

Wij zijn, in alle bescheidenheid, toonaangevend op het gebied van fabrikage van reinigings- en onderhoudsproducten onder private label.

De productie gebeurt niet alleen onder eigen merk, ons assortiment gaan ook in in klein- en grootverpakking onder Private Label naar toonaangevende distributeurs in België, Duitsland, Finland, Frankrijk, Groot-Britannië, Hongarije, Israël, Polen, Portugal, Rusland, Spanje, Tsjechië en Turkije, tot naar de maladiven toe. Het marmer van het parlement van die eilandenstaat is geïmpregneerd met een Simus-middel, geleverd onder Private Label.


Private Label als totaalpakket

Met ons eigen ontwerpbureau maken wij uw etiket en/of displaydoos op maat. Vraag vrijblijvend om een prijsopgave voor producten en/of noviteiten die voor u in aanmerking komen. Wilt u meer informatie over ons private label pakket? Neem dan contact met ons op.